Nieuwsbrief in je mailbox?
Deel deze pagina op Facebook Volg Icetour op Facebook

Icetour skivakanties


SKI - SNOWBOARD AND MORE
• Sneeuwzekere skigebieden
• Comfortabel vervoer met luxe autocars**** naar de verschillende skigebieden
• Ontbijtbuffet bij aankomst hotel indien vermeld
• Uitstekende verhouding prijs/kwaliteit
• Ongedwongen en gezellige sfeer
• Interessante kinderkortingen
• Begeleiding met nederlandstalige monitoren
• Persoonlijk en professioneel advies
• Annulerings- en bijstandsverzekering
• Comfortabele hotels met persoonlijke service
• Skifun in sneeuwzekere gebieden
• Speciale groepsprijzen op aanvraag
• Vrijblijvende offerte voor groepen en scholen
• Overzichtelijke prijstabellen zonder verrassingen

HOE RESERVEREN
Het allerbelangrijkste voor een geslaagde wintervakantie bestaat erin de juiste keuze te maken. Icetour biedt u in deze brochure een overzichtelijk aanbod van sneeuwzekere bestemmingen die gemakkelijk bereikbaar zijn.
1. Reservatie mogelijk via www.icetour.be
2. In ons kantoor : Bellestraat 98 - 1790 Affligem
3. Telefonisch boeken : 053 66 68 94

DE BESTE AUTOCARS
Alle reizen worden uitgevoerd met luxe autocars van het type**** (hoogste quotering inzake comfort - beenruimte 85cm) en worden permanent gecontroleerd op onderhoud en veiligheid. Alle autocars zijn van recente constructie en zijn voorzien van een zachte luchtvering, dubbele beglazing, een stereoketen met CD-lezer en LCD-schermen, automatische luchtverversing en airco, anatomische en verstelbare relaxzetels met veiligheidsgordels en voorzien van individuele tafeltjes en voetsteunen, een toilet met lavabo, een bar met koude en warme dranken, remvertrager, skidrager, ABS- en ASR-systemen ...

PROFESSIONELE CHAUFFEURS
Onze chauffeurs, vriendelijk en plichtbewust, zorgen ervoor dat u snel en veilig op uw bestemming aankomt. Ontspan u en laat het rijden aan hen over zodat u van de eerste tot de laatste minuut kan genieten van een
welverdiende vakantie.

UW PLAATS IN DE AUTOCAR
Reserveer tijdig, de plaatsen in de autocar worden toegewezen volgens orde van inschrijving!

ROOKVRIJ REIZEN
Het is formeel verboden te roken aan boord van onze autocars. Er worden regelmatig haltes voorzien waar u de gelegenheid heeft een sigaretje te roken.

BAGAGE
Per persoon mag u één reiskoffer (max. 20 kg) meenemen. Als handbagage kan maximaal één handtas of tas in de autocar worden meegenomen. Maximum één paar ski’s of één snowboard per persoon kan opgeborgen
worden in de skidrager van de autocar.

HUISDIEREN
Huisdieren zijn niet toegelaten aan boord van onze autocars.

REISDOCUMENTEN
Vier weken voor de vertrekdatum ontvangt u de reisdocumenten met alle informatie en de saldofactuur.

ANNULERINGS- EN BIJSTANDSVERZEKERING
Laat niets aan het toeval over!  Vraag vrijblijvend advies bij de reservatie.

HOTELS
Alle hotels zijn door ons persoonlijk aan een controle onderworpen en moeten voldoen aan de eisen van de moderne en hedendaagse toerist. Alle hotels in deze brochure zijn voorzien van kamers met complete badkamer en sanitair. De meeste zijn uitgerust met tv, telefoon en radio. Bij elke bestemming vindt u een gedetailleerde hotelbeschrijving.

HOTELDIENSTEN
De verblijfsformule vindt u steeds bij de reisbeschrijving.
KAMER EN ONTBIJT = logies / ontbijt
HALFPENSION = avondmaal / logies / ontbijt
3/4PENSION = avondmaal / logies / ontbijt / vieruurtje
VOLPENSION = middagmaal / avondmaal / logies / ontbijt

De kamers zijn beschikbaar vanaf 16u de dag van aankomst. De dag van vertrek moeten de kamers ontruimd zijn om 09u. Het tijdstip van aankomst heeft geen invloed op het uur dat de kamer moet ontruimd zijn de dag van uw vertrek. Sommige hotels bieden echter de mogelijkheid om, tegen betaling, uw kamer langer te behouden. Dit kan dan aan het onthaal van het hotel worden geregeld.

MET 3 OF 4 IN EEN KAMER
De slaapgelegenheid voor de derde en/of vierde persoon kan verschillende vormen aannemen: sofa, bijzetbed of plooibed. Gelieve er rekening mee te houden dat de beschikbare ruimte, het comfort alsook de privacy beperkter zullen zijn wanneer u met 3 of 4 een kamer deelt.

MAALTIJDEN
De maaltijdformules zijn telkens vermeld bij de hotelbeschrijving. Dranken zijn nooit inbegrepen. In tal van verblijfshotels zijn er speciale arrangementen voorzien zoals streekgebonden maaltijden al dan niet in buffetvorm, galadiner, enz... Deze extra’s zijn steeds vermeld bij de hotelbeschrijving.

KORTINGEN
Kortingen zijn steeds vermeld in de prijstabel en enkel van toepassing in kamer van 2 volwassenen.

NEDERLANDSTALIGE MONITOREN
We garanderen u professionele begeleiding op al onze bestemmingen per autocar door Nederlandstalige monitoren. U kan te allen tijde op hen beroep doen: zij zijn uw permanente steun en toeverlaat tijdens de reis.

SKIPAS
De skipas is niet inbegrepen (tenzij anders vermeld) en kan worden besteld bij aankomst bij uw monitor.

SKIVERHUUR
Skiverhuur is niet inbegrepen en kan worden gereserveerd bij aankomst bij uw monitor.

SKILESSEN
Er is mogelijkheid gedurende uw verblijf ski- of snowboardlessen te reserveren. Ter plaatse te regelen met de skimonitor.

AANKOMST EN VERTREK OP UW BESTEMMING
Bij aankomst met autocarreizen is het ontbijt inbegrepen (indien vermeld bij de hotelbeschrijving). De terugreis is voorzien in de late namiddag. Er is accommodatie voorzien om zich om te kleden en de bagage te bewaren.
Het avondmaal op de terugreis is niet inbegrepen. Halte voorzien langs de snelweg.

REIZEN MET EIGEN WAGEN
Tarieven vermeld in de prijstabellen. De kamers zijn beschikbaar vanaf 16u de dag van aankomst. De dag van vertrek moeten de kamers ontruimd zijn om 9u. Aankomst met eigen wagen is altijd op zaterdag, andere aankomstdagen zijn op aanvraag.

CENTRALE VERTREKPLAATS
ICETOUR - Bellestraat 94 - 1790 Affligem

PARKING ICETOUR
Icetour beschikt over een centrale vertrekplaats : Affligem. We bieden onze klanten de mogelijkheid gebruik te maken van onze private en afgesloten parking te Affligem (€ 1,00 per dag - te reserveren bij inschrijving). Inclusief verzekering voor schade na diefstal, vandalisme, brand en schade door natuurkrachten. Vrijstelling: € 238,99 (brand en schade door natuurkrachten) / € 1194,91 (diefstal en vandalisme) per wagen aan index 230,68 (index consumptieprijzen per 30/06/12). Uw parkingvoucher wordt u toegestuurd met de reisdocumenten en dient zichtbaar te worden aangebracht tegen de voorruit van het voertuig. Deze reservatie kan niet meer gewijzigd worden minder één maand voor vertrek.