Nieuwsbrief in je mailbox?
Deel deze pagina op Facebook Volg Icetour op Facebook

Privacy Statement


UW PERSOONLIJKE GEGEVENS

Wanneer wij persoonlijke gegevens nodig hebben om u te identificeren of om contact met u op te nemen, zullen wij u hier expliciet om vragen. Deze gegevens worden in het algemeen gevraagd wanneer u diensten aanvraagt bij Rantour.

HET GEBRUIK VAN PERSOONLIJKE GEGEVENS

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om:

  • u snel services of gegevens te geven.
  • u op de hoogte te houden van nieuwtjes, reizen, speciale aanbiedingen, actuele informatie en nieuwe services van Rantour.

Gegevens die zijn verzameld op www.rantour.be worden mogelijk gedeeld binnen Rantour en haar dochterondernemingen. Bovendien besteden we een beperkt aantal services uit aan andere bedrijven, zoals de verpakking, het verzenden en bezorgen van aankopen, het beantwoorden van vragen van klanten over producten of services, het verzenden van brieven en de registratie van gebeurtenissen. Alleen de gegevens die nodig zijn voor de service worden vrijgegeven. Het is hun niet toegestaan om die gegevens voor andere doeleinden te gebruiken.

Rantour geeft uw persoonlijke gegevens alleen vrij zonder uw toestemming als dit wettelijk noodzakelijk is of er voldoende aanwijzingen zijn dat dit nodig is om: (a) te voldoen aan de wetten of juridische bepalingen zoals die van toepassing zijn op Rantour of de site; (b) de rechten of bezittingen van Rantour en haar website te beschermen en verdedigen, en (c) in dringende gevallen om de persoonlijke veiligheid van Rantour-gebruikers, de website of het publiek te beschermen.